News

BenQ annoncerer tilbud med tilbagebetaling på projektor med en ekstra Hollywood-bonus

Kunder kan tjene op til 760kri tilbagebetaling på udvalgte BenQ-projektorer og automatisk være med i lodtrækningen om en tur til Hollywood!

10-31-2019

EINDHOVEN, HOLLAND, oktober, 2019 – BenQ, det globale, førende mærke inden for DLP-projektorer, annoncerede i dag lanceringen af et tilbud om tilbagebetaling på udvalgte 4K BenQ hjemmeprojektorer og GV1-miniprojektoren med en tilbagebetaling på op til 760kr samt muligheden for at vinde en tur til Hollywood.

 

Alle kunder, der køber en BenQ GV1, TK800M, W1720 eller EISA-prisvindende W2700-projektor mellem 1. november og 31. december 2019 har 30 dage til at indløse tilbagebetaling online. De deltager dermed automatisk i lodtrækningen. Med fly, hotel inkl. morgenmad for to personer samt én dag fyldt med filmrelaterede aktiviteter vil Hollywood-turen finde sted i april eller maj 2020 og er tilgængelig for alle deltagere på 18 år eller derover.

 

Det perfekte tilbud til alle filmelskere. Nu kan kunder ikke blot nøjes med at nyde film derhjemme med en projektor med en utrolig 4K-kvalitet eller rundt omkring med den bærbare GV1-projektor, men de kan også vinde chancen for at besøge den moderne filmindustris fødeby.

 

Klik her for at få alle detaljerne om tilbuddet med tilbagebetaling og lodtrækningen om en tur til Hollywood.

 

BenQ, som er en af de førende på markedet i Europa inden for 4K-projektorer, vil gerne belønne deres loyale og passionerede kunder med dette tilbud om tilbagebetaling på nogle af de populæreste projektorer. BenQ Europe håber, at alle potentielle kunder vil benytte dette tilbud om at købe en prisvindende projektor med garanteret tilbagebetaling og chancen for at vinde den ultimative præmie.

 

Du kan få flere oplysninger om BenQ-projektorer ved at besøge BenQ.eu:

Bærbar BenQ GV1-projektor

BenQ TK800M

BenQ W1270

EISA-prisvindende BenQ W2700-projektor

 

Du kan få flere oplysninger om BenQ som det førende mærke inden for 4K-projektorer i Europa og resten af verden ved at klikke her.

 

***

 

 

Om BenQ Corporation

BenQ Corporation, der blev grundlagt på baggrund af virksomhedens vision "Bringing Enjoyment 'N' Quality to Life", er en førende udbyder af human teknologi og løsninger i hele verden, hvis målsætning er at højne og forbedre alle aspekter af forbrugernes liv. For at realisere denne vision fokuserer virksomheden på de aspekter, der betyder mest for mennesker i dag – livsstil, forretning, sundhed og uddannelse – med håb om at tilbyde mennesker midler til at leve bedre, øge effektiviteten, føle sig sundere og forbedre indlæringen. Sådanne midler inkluderer en dejlig bred portefølje af menneskestyrede produkter og integrerede teknologier, der spænder over digitale projektorer, skærme, interaktive skærme i storformat, lydprodukter, forbrugerprodukter i skyen, mobil kommunikation og belysning. Because it matters.

 

Om BenQ Group

BenQ Group er en dynamisk koncern med en værdi på mere end 22 milliarder $. Koncernen består af knap 20 uafhængige virksomheder, der driver forretning i over 30 lande på tværs af adskillige brancher med en kombineret arbejdsstyrke på over 100.000 medarbejdere. Hvert koncernmedlem er anerkendt som førende inden for sit eget felt og bidrager til BenQ Groups uhyre omfattende ressourcer, brede R&D og forskellige strategiske styrker. Ved at udnytte hver virksomheds vertikale specialisering til at skabe en betydelig størrelse på tværs af horisontale markeder har BenQ Group rådighed over en særdeles effektiv værdikæde med en uovertruffen evne til at levere vigtige komponenter og løsninger i verdensklasse inden for følgende brancher: TFT-LCD, grøn energi, ædle kemikalier og avancerede materialer, belysning, IC-design, præcisionskomponenter, systemintegration, branding og service. Koncernen er forpligtet over for rentable og bæredygtige virksomheder, der deler visionen Bringing Enjoyment 'N' Quality to Life. Virksomhederne i BenQ Group er: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (en af verdens bedste producenter af TFT-LCD-skærme i stor størrelse), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ ESCO Corp., BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BenQ AB DentCare Corp., Daxin Materials Corp., Dazzo Technology Corp., Darwin Precisions Corp., Lextar Electronics Corp., LILY Medical Corp. og Raydium Semiconductor Corp.

 

TOP