Tips för att välja rätt bärbar affärsprojektor år 2021

BenQ
2021/05/28

Med allt som har hänt under de senaste två åren söker många småföretagare, frilansare och distansarbetare – och också större organisationer – nya sätt att göra jobbet på. Men inte alla vill ha en dyr affärsprojektor.

För det första vill du ha hög ljusstyrka på minst 3500 lumen. Sedan är det bra att kunna projicera en bild på 60"-100” från så lite som 3-4 meter, och självklart trådlösa anslutningar så du enkelt kan komma åt ditt innehåll.

Stor skärm och ljusstark projicering

För optimerad synlighet och visningskomfort vill du ha en projector som klarar av att visa en skarp 1080p-bild på en skärm som är minst 100” stor. Och den rekommenderade ljusstyrkan i lumen för en projektor som är installerad i ett väl upplyst mötesrum är 3500 lumen och uppåt.

Välj en projektor som har stöd för större skärmar, och ännu viktigare, välj den mest ljusstarka projektorn du kan hitta. Ljusstarkare projektorer ger mer lättlästa bilder och kan visa större bilder på skärmen. 

Flexibelt throw- eller projiceringsavstånd

Portabla affärsprojektorer leverera detta genom att erbjuda stöd för korta projiceringsavstånd. De kan visa en bild på 100” från ett relativt kort avstånd och därmed möjliggöra möten i allt från stora konferensrum till små grupprum. För att detta ska bli tydligare anses stora konferensrum eller klassrum vara utrymmen med normala projiceringsavstånd. 

Mindre rum, simuleringar och utställningsmontrar kan kräva kortare projiceringsavstånd. Slutligen kan starkt interaktiva men småskaliga möten och lektioner behöva ultrakorta projicerings- eller throwavstånd. 

Smart åtkomst för smartare arbete

Molntjänster och mobila enheter hanterar nu det mesta av människors arbetsrelaterade och privata filer. Bra bärbara affärsprojektorer måste vara smarta och helt anpassade för trådlöst arbete. Du kommer åt dina molnkonton direkt från projektorn, och sparar på så vis inte bara tid utan säkerställer också att ditt möte får exakt den effekt du söker.

Om du parkopplar projektorn med Android- eller iOS-enheter kan du enkelt zooma in och ut direkt på enheten och visa innehåll simultant på den stora skärmen. Detta är särskilt praktiskt om du använder företagsappar för att engagera kunder, ge support eller hantera teamets interna aktiviteter.

cloud meeting projector

Att springa fram och tillbaka för att hämta nya USB-minnen att stoppa in i din bärbara dator ger ett rörigt intryck

Videokonferenser

En smart bärbar affärsprojektor ger stöd åt videokonferenser exempelvis med en inbyggd webbläsare, möjligheten att installera appar och casta från andra enheter. Och detta är ett måste på dagens hybridbaserade arbetsplatser där ett växande antal kolleger alternerar mellan kontoret och hemmaarbetplatsen. Videokonferenser har aldrig varit viktigare, och du behöver verkligen en projektor som hänger med i tempot. 

Så får BenQ-projektorer arbetet gjort

Om vi tittar på den smarta affärsprojektorn BenQ EH600 ser vi att den täcker alla de egenskaper vi beskriver ovan. EH600 visar upp full HD 1080p på ytor och skärmar från 60” till 150”. Projiceringsavstånden varierar mellan modesta 3 meter till också rimliga 5 meter. 

Du får också Wi-Fi med dubbla band och Bluetooth, så parkoppling och casting från praktiskt taget alla upptänkliga enheter är inga problem. Skärmspegling från iOS, Android och Windows till en stor projicerad bild ger superenkel innehållsdelning. EH600 bygger på ett Android-operativsystem och levereras med massor av förinstallerade appar. Exempelvis finns webbläsare och videokonferenslösningar, men du kan också installera andra appar efter behov. Som tidigare nämnt kan du med den smarta och bärbara projektorn EH600 från BenQ se till att dina möten blir datorfria så att du inte behöver fundera på att ansluta en bärbar dator eller ens ta med den. 

BenQ EH600 jämfört med resten

Klara anledningar att välja en smart trådlös projektor från BenQ till arbetsplatsen

What is BenQ smart wireless projector
What is BenQ smart wireless projector

Mindre kabeltrassel

Enkel casting från den egna enheten

Ingen programvara behövs

Direkt trådlöst internet

Inbyggda affärsappar

Behöver ingen dator

What is BenQ smart wireless projector

Mindre kabeltrassel

Enkel casting från den egna enheten

Kräver programvaruinstallation

Inget direkt trådlöst internet

Inga praktiska appar medföljer

Datorberoende

Behöver du mer info?

Dags att ge affärsprojektorn en uppgradering till en smart och bärbar lösning. Titta närmare på BenQ EH600 här. 

Smarta Projektorer
EH600

Smart Projectors with 3500lm,1080P |
Wireless projection | PC free

huddle meeting projector
Smart trådlös projektor från BenQ för arbetsplatsen

Was this article helpful?

Yes No

Subscribe to Our Newsletter

Stay tuned for our product launches, upcoming news and exclusive benefits.

Subscribe
TOP