News

BenQ offentliggör ett erbjudande med cashback på projektorer och med Hollywood i sikte

Kunder kan tjäna upp till 1100kr cashback på utvalda BenQ-projektorer och automatiskt delta i utlottningen av en resa till Hollywood!

10-31-2019

EINDHOVEN, NEDERLÄNDERNA, oktober, 2019 – BenQ, som är det bäst säljande varumärket för DLP-projektorer, offentliggör idag lanseringen av ett cashback-erbjudande på utvalda 4K BenQ-hemmaprojektorer och GV1-miniprojektorn med upp till 1100kr cashback tillgängliga samt chansen att vinna en resa till Hollywood.

 

Alla kunder som köper en BenQ GV1-, TK800M-, W1720- eller EISA-prisbelönad W2700-projektor mellan den 1 november och 31 december 2019, kan inom 30 dagar begära cashback online. Genom att göra det deltar de automatiskt i utlottningen. I Hollywood-resan ingår flyg, hotell och frukost för två personer samt en dag full av filmrelaterade aktiviteter. Resan äger rum i april eller maj 2020 och alla som är 18 år och äldre kan delta.

 

Det perfekta erbjudandet för alla filmälskare. Förutom att njuta av filmer hemma i en otrolig 4K-projektor eller välja den bärbara GV1-projektorn, har kunderna även chansen att vinna en resa till den moderna filmindustrins födelseplats.

 

Klicka här för mer information om cashback-erbjudandet och utlottningen av en Hollywood-resa.

 

Som marknadsledande i Europa för 4K-projektorer vill BenQ belöna sina lojala och passionerade kunder genom detta erbjudande med cashback på några av de mest populära projektorerna. BenQ Europe hoppas att potentiella kunder drar nytta av erbjudandet för att köpa en prisbelönt projektor med garanterad cashback och chansen att vinna det ultimata priset.

 

Mer information om BenQ-projektorer finns på BenQ.eu:

BenQ GV1 bärbar projektor

BenQ TK800M

BenQ W1270

Den EISA-prisbelönta projektorn BenQ W2700

 

Klicka här för information om BenQs position som det bäst säljande varumärket för 4K-projektorer i Europa och över hela världen.

 

 

***

 

 

Om BenQ Corporation

BenQ Corporation grundades på företagets vision om att ”Skapa glädje och livskvalitet” och är en världsledande leverantör av teknik och lösningar som syftar till att förbättra och berika alla aspekter av konsumenternas liv. För att förverkliga denna vision fokuserar företaget på de aspekter som är viktigast för människor idag – livsstil, företag, hälsovård och utbildning – i hopp om att ge människor möjligheter att leva bättre, öka effektiviteten, känna sig friskare och förbättra lärandet. Sådana möjligheter inkluderar en bred portfölj av livsstilsanpassade produkter och inbäddade tekniker som omfattar digitala projektorer, bildskärmar, interaktiva storbildsskärmar, ljudprodukter, molnbaserade konsumentprodukter, mobil kommunikation och hemmabelysning. För att det gör skillnad.

 

Om BenQ-koncernen

BenQ-koncernen är ett kraftpaket på 22 miljarder dollar som består av nästan 20 oberoende företag med verksamhet i över 30 länder i flera branscher med en sammanlagd arbetskraft på över 100 000 anställda. Varje koncernmedlem är en erkänd ledare inom sitt eget område och bidrar till BenQ-koncernens stora resurser, breda FoU och distinkta strategiska styrkor. Genom att utnyttja varje företags vertikala specialisering över horisontella marknader, kontrollerar BenQ-koncernen en mycket effektiv värdekedja med oöverträffad förmåga att leverera kritiska komponenter och lösningar i världsklass i följande branscher: TFT-LCD, grön energi, finkemikalier och avancerade material, belysning, IC-design, precisionskomponenter, systemintegration, märkesprodukter och service. Koncernen är engagerad i lönsamma och hållbara företag som delar sin långvariga vision om att skapa glädje och livskvalitet. I BenQ-koncernen ingår följande företag: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (världens främsta tillverkare av stora TFT-LCD-paneler), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ ESCO Corp., BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BenQ AB DentCare Corp., Daxin Materials Corp., Dazzo Technology Corp., Darwin Precisions Corp., Lextar Electronics Corp., LILY Medical Corp. och Raydium Semiconductor Corp.

TOP