Projektorer / Hemmabioprojektor - CinePrime-serien / W2000

Hemmabioprojektor med 100 % Rec.709, Audio Enhancer | W2000


  • Rek. 709 HDTV Standard för levande färger

  • Vertikal linsväxling

  • Sidoprojektion med 2D Keystone

Spara

{{title}}

Vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig

*
Required.
*
Required.
*
Required. Invalid email format.
Required.

Vi skickar ett e-postmeddelande när produkten blir tillgänglig.

Sorry, our store is currently down for maintenance.We should be back shortly. Thank you for your patience!

close-button
Du kan också köpa här
Hitta butiker
Skapa en biokänsla i ditt hem

Upplev film som det var tänkt enligt regisörerna med BenQ’s hemma projektorer. Med verklighetstrogna färger och slående skärpa skapar BenQ’s projektorer känslan av en riktig biograf i ditt hem, låt dig svepas med i filmens fantastiska värld! Allt levererat i en elegant förpackning.

BenQ CinematicColor™-teknologi
Få rätt färger med CinematicColor™

CinematicColor™-teknologin optimerar färger för att få fram exakta och förbättrade bilder. Detta gör att du som filmfantast får uppleva filmens färgton precis som regisören visualiserat. CinematicColors har Rec.709 HDTV-färgtäckning, 6X-hastighet RGBRGB-färghjul, högt ANSI-kontrastförhållande och ISFccc-certifierad kalibrering. Detta garanterar otrolig bildprestanda och levererar detaljerade, skarpa bilder som lyfter din hemmabioupplevelse till en helt ny nivå.

CinematicColor™ upplev regissörernas vision

Rätt färg förmedlar rätt känslor på bioduken

100 % Rec.709 för korrekta färger

Förbered dig på att bli positivt överaskad över prestandan i BenQ:s CinematicColor™-teknologi. Film ska åtnjutas med levande färger och den mest realistiska bildproduktionen, tack vare BenQ’s fabrikskalibrerade 100 % Rec.709 färgtäckning kommer du närmare känslan regisören vill förmedla och sugs djupare in i filmen. Nu kan du äntligen förvandla ditt vardagsrum till en biograf i världsklass.

Färghjulet har störst effekt på resultatet.

Av alla DLP-projektorkomponenter har färghjulet störst effekt på färgen. För att uppnå perfekt balans mellan färgnoggrannhet och ljusstyrka krävs hög precision och djupgående kvalitetskontroll. Eftersom skillnader i nanometer skapar stora skillnader i färgspektrumet använder BenQ CinematicColor™ exakta referenser på nanometernivå för att testa över 20 kombinationer av färgvinkel och beläggning. Varje färghjul är noggrant tillverkat med högkvalitativ och ren färgbeläggning för att möta Rec. 709 krav på färgskala och återge den verkliga färgen från Hollywoodfilmer.

BenQ Rec. 709

Övriga

BenQ tillhandahåller en unik fabrikskalibreringsrapport

Med hjälp av specialinstrument och programvara testas och justeras varje CinematicColor™-projektor för exakt D65-färgtemperatur, gamma, svartnivå, vitnivå, neutral grå, RGBCMY-färgspårning, nyans, mättnad, ljusstyrka och utdata från olika gränssnitt baserat på ITU-R Rek. 709. BenQ tillhandahåller en unik fabrikskalibreringsrapport för varje CinematicColor™-projektor vilket är unikt och branchledande.

*Fabrikskalibreringsrapporter ingår i CinePro- och CinePrime-serierna, förutom X12000, W8000, W3000

Djupgående programvaruoptimering

Unik kvalitetskontroll direkt från produktionslinjen

ISFccc® Certifierad visuell kalibrering

Imaging Science Foundation ISFccc® certifierad visuell kalibrering, för optimal bild- och färgprestanda och förinställda ljusbalanslägen för dag och nattläge.

Oöverträffad bildprestanda
Hög kontrast för de finaste detaljerna

W2000 genererar branschledande nivåer av högpresterande ANSI-kontrastförhållanden. Detta ger tydligt djupa svarta nivåer och ger fina detaljer i mörka och ljusa scener.

W2000

andra projektorer

Överlägsen visuell kvalitet med helglasoptik

BenQ's använder endast glasoptik av högsta kvalitet för överlägsen ljusgenomföring och realistisk 1080p Full HD bildkvalitet. Den patentskyddade linsdispersionsbeläggningen minimerar kromatisk aberration, så att du kan njuta av enastående klar bild.

Dispersion

Låg spridning

BenQ SmartEco® Teknologi

En genial lösning som förstärker din tittarglädje samtidigt som du sparar pengar. SmartEco® justerar automatiskt lampans ljusstyrka baserat på innehåll för att projicera rikare svarta och öka kontrasten för liten text och subtila detaljer.

BenQ DLP-projektor SmartEco-läge

BenQ DLP-projektor

Icke-DLP-projektor

CinemaMaster™ Audio+

CinemaMaster™ förvandlar alla rum till en hemmabio i världsklass med ljudförbättrande teknik för att behaga de mest kritiska filmentusiasterna. 20-watts stereohögtalare inrymda i resonanta ljudkammare och BenQ Audio Enhancers banbrytande algoritmer, som används av Hollywood-studior, ökar dramatiskt bas och diskant för ett otroligt stereoljud.

Finjustera dina färger

BenQ:s unika färghanteringsverktyg gör att du kan finjustera förstärkningen, mättnaden och nyansen för sex primärfärger (R/G/B/C/M/Y) individuellt. Nu kan du anpassa dina färger för att efterlikna naturen, simulera avlägsna galaxer och allt däremellan.

Problemfri installation
Short Throw för alla utrymmen

Maximera spänningen på storskärmen i minimalt utrymme med BenQ W2000 med kort kastavstånd. Det krävs så lite som 2,5 meter för att projicera fantastiska 100” bilder.

Vertikal linsväxlingsassistent

Vertikal linsväxlingsflexibilitet gör att bilder kan flyttas upp och ner utan att offra bildkvaliteten och förenklar installationen.

H/V sidled Keystone

2D keystone eliminerar trapezeffekter när du projicerar från ett hörn eller på ett sidobord för att frigöra värdefullt utrymme.

One-stop Wireless Home Entertainment

BenQ Wireless Full HD Kit täcker upp till 100'* för kristallklar strömning, även genom väggar. Kombinera projektorn via en engångsinställning och förbli ihopkopplad. Det trådlösa kitet levererar noll latens, smidig video och spel med praktiskt taget ingen fördröjning lägg till dynamiskt frekvensval som byter kanal för att säkerställa skarp streaming.

* Siktlinje. Sändningsavstånd beror på den faktiska miljön. Angivet avstånd baseras på mätning av siktlinjen. Strukturer konstruerade av stål, trä, betong eller tegel kan minska överföringsavståndet.

BenQ är det största DLP-projektormärket

Digital ljusbehandling (DLP), är den ledande projektionstekniken som används i 90 % av världens digitala biografer och 100 % av IMAX-teatrarna. DLP har över 50 % av den globala marknadsandelen för projektorer. BenQ är idag det bäst säljande DLP-projektormärket och levererar oöverträffad prestanda.

TOP