Monitor / Monitor elegante / GL955A

BenQ GL955A LED-monitor Weinig Blauw Licht


  • 12.000.000:1 contrastverhouding

  • Senseye® Human Vision Technology

  • Superieure Responstijd

You Can Also Buy Here
Find Stores
GW2250m

Schitterende beelden

LED wijst de weg

De BenQ LED-achtergrondverlichting biedt doorslaggevend voordeel in vergelijking met de traditionele CCFL-technologie: betere lichtprestaties en een geoptimaliseerde kleurruimte waarborgen superieure beeldperformance! Ook het milieu profiteert van deze technologie, want bij het productieproces en de afvalverwerking komen minder schadelijke stoffen vrij!

GL955A

Ultrahoog contrast voor meer diepte en definitie

Met zijn ongebruikelijk hoge contrastratio van 12M:1 zorgt de GL955A voor meer kleurintensiteit in donkere scènes of complexe beeldsequenties. Zo worden zelfs het helderste wit en donkerste zwart perfect uitgebalanceerd, voor een flikkervrije beeldkwaliteit bij films en videospelen.

GW2450HM

Uitstekende reactie

Zie uw video's in hun volle glorie, zonder hinderlijk sluiereffect of beeldfouten - probleemloos met de 5 ms snelle reactietijd van de GL955A!

GL2450H
gl2450h

Senseye®3 - technologie

De Senseye® 3-technologie optimaliseert met behulp van de zes vooringestelde beeldmodussen (Standaard, Film, Game, Foto, sRGB en Eco) steeds de weergave van de kleuren. De Eco-modus bespaart u bovendien stroom - goed voor het milieu en voor uw portemonnee!

GL2450H
GL955A


Bespaar energie

Een energiebesparende LED paneel geeft veel stroombesparing van 14,3% en met behulp van de eco modus kunt u zelfs 39,3% besparen!

gl2450h

Geschikt voor Windows® 7

De GL955A is voorzien van Windows® 7 certificering en is volledig geschikt voor de Windows® 7 kleuren systemen. Installatie en aansluiting kost geen enkele moeite: sluit de GL955A aan op uw computer en Windows® 7 herkent deze onmiddellijk.

ecoFACTS label

BenQ producten zijn milieuvriendelijk volgens ecoFACTS.

Bij de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten, wil BenQ niet alleen voldoen aan de groene regelgeving, maar ook actief bezig zijn met de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten!

ecoFACTS verklaart dat BenQ veel inspanningen heeft gedaan voor de vervanging van gevaarlijke stoffen, materiaalselectie, ontwerp van de verpakking, energiezuinig ontwerp en andere aspecten van de producten.

GW2450HM
gl2450h

Energy Star-regulering

Dit product voldoet aan de vereisten van het Energy Star® programma voor computermonitoren, versie 5.1.

TOP