Hoe kan ik verbindingsproblemen met draadloze Miracast-schermen oplossen?

05-04-2023

Volg onderstaande stappen om het op te lossen.

(1) Controleer of uw Windows-apparaat Miracast ondersteunt door de informatie te controleren die bij het apparaat werd
     geleverd of door naar de website van de fabrikant te gaan.

(2) Controleer de firewall instellingen op uw computer: Voeg een firewallregel toe met een bron en bestemming voor de
      poorten 7236, 53, 67 en 68 met het IP-adres 192.168.168.1 om schermspiegeling toe te staan.

(3) Controleer op uw computer of Wi-Fi is ingeschakeld.

(4) Om het apparaat te verwijderen, selecteert u Start > Instellingen > Apparaten
      > Bluetooth & andere apparaten.

(5) Plaats uw Windows-apparaat dichter bij de QP30 - QCast Mirror HDMI Wireless Dongle.

Van toepassing op de volgende modellen

QCast QP30