Dient iedereen in de draadloze conferentievergadering die VS20 gebruikt de VS Assist app installeren?

06-01-2023

Nee. Alleen de gastheer van de vergadering dient de VS Assist app op zijn PC uit te voeren en vervolgens "InstaShow Display", "InstaShow Camera" en "InstaShow Audio" te configureren in de videoconferentie app. Andere presentatoren (niet-gastheren) kunnen gewoon presenteren met de normale plug-and-play mogelijkheden van InstaShow.

Van toepassing op de volgende modellen

VS20