Wat moet ik doen als het venster "Wilt u toestaan dat deze app wijzigingen aanbrengt op uw apparaat?" verschijnt bij het starten van de InstaShow VS Assist app?

06-01-2023

Afhankelijk van de "Instellingen voor Gebruikersaccountbeheer" in het Windows-besturingssysteem van uw pc, kan er een venster verschijnen waarin je wordt gevraagd de installatie van de app te bevestigen. Klik op "Ja" om door te gaan.

Wanneer je om toestemming van de beheerder wordt gevraagd, neem dan contact op met uw IT-beheerder of download InstaShow VS Assist versie 1.0.1 of hoger. Zorg ervoor dat je de huidige versie hebt verwijderd voordat je de nieuwe versie installeert.

Van toepassing op de volgende modellen

VS20