Hoe kan ik het logbestand verkrijgen voor de X-Sign player 2.x-app?

04-07-2020

Volg de onderstaande stappen om het logbestand te verkrijgen voor de X-Sign player 2.x-app:
(1) Schakel X-Sign player naar de Manager-modus door "Manager" te selecteren in het "Switch Mode"-formulier.
(2) Zorg voor een werkende internetverbinding.
(3) Klik op "Upload device log (Manager-modus)" in het "Settings"-formulier om een plaatshouder-bestand voor het logboek te maken.
(4) Maak een bestand aan met de naam "XSIGNDUMPLOG" in de hoofdmap/map van je USB-stick. "XSIGNDUMPLOG" moet een leeg bestand zijn zonder bestandsextensie.
(5) Plaats de USB-stick in het apparaat.
(6) Klik op de knop "Opslaan" om het logbestand op de schijf op te slaan.