Waar kan ik de InstaShare app downloaden voor Android/iOS/Windows/MacOS?

04-07-2020

Raadpleeg de volgende download sites voor de InstaShare app:
- Android-telefoon/tablet: Ga naar Google play, zoek naar "InstaShare" en download de app.
- iOS-telefoon/tablet: Ga naar de App Store, zoek naar "InstaShare" en download de app.
- Windows/Mac: Volg de onderstaande stappen om de app van IFP te downloaden:
(1) Zorg ervoor dat zowel het IFP als de pc op hetzelfde netwerk zijn aangesloten.
(2) Open de IFP InstaShare app.
(3) Volg de instructies van InstaShare om de app te downloaden.