Hoe druk je de content af onder WPS APP?

04-07-2020

Er zijn 3 opties beschikbaar voor afdrukken:
1. System Print Service – Dit maakt gebruik van de afdrukservice van de leverancier van de printer om de content af te drukken.
2. Cloud print - Dit is de gebruikershandleiding van WPS met betrekking tot het afdrukken van bestanden met cloudprint:
http://www.kingsoftstore.com/support-for-android-office/3077-how-to-print-office-files-in-android-with-cloud-print.html
3. Postscript – converteert het document naar een .ps- of pdf-bestand en de gebruiker kan het op afstand afdrukken.
Aangezien voor methode 1 doorgaans de afdrukservice-app van de leverancier moet worden geïnstalleerd, wat mogelijk compatibiliteitsproblemen kan opleveren, wordt aanbevolen om de cloudprint-optie te gebruiken.