Waarom werkt de aanraking niet wanneer de USB-kabel voor de aanraakfunctie wordt aangesloten op HDMI 1 onder VGA?

04-07-2020

Als de signaalingang zich onder HDMI 1 bevindt, sluit de USB-kabel voor de aanraakfunctie dan aan op TOUCH-USB1. Als de signaalingang zich onder HDMI 2 bevindt, sluit de USB-kabel voor de aanraakfunctie dan aan op TOUCH-USB2. Als de signaalingang zich onder HDMI 3 bevindt, sluit de USB-kabel voor de aanraakfunctie dan aan op TOUCH-USB3. Als de signaalingang zich onder HDMI 4 (MHL) of VGA bevindt, sluit de USB-kabel voor de aanraakfunctie dan aan op TOUCH-USB4.