Waarom is er een probleem met de aanraking (offset) wanneer ik een Windows 10-pc aansluit op mijn IFP, maar verdwijnt het probleem als ik verbinding maak met een andere Windows-pc zoals Win 7?

04-07-2020

Als u tegen een probleem aanloopt met aanraakcorrectie met Windows 10, heeft dit te maken met het automatisch wijzigen van de DPI-schaalgrootte (geen resolutie, geen aspect ratio) voor verschillende schermen om gebruikers de beste display-ervaring te bieden. In dit geval verandert Windows 10 de schaal van IFP automatisch naar 150%, maar de laptop staat nog steeds op 100%, wat een probleem met de touchoffset veroorzaakt. Oplossing: Om dit probleem op te lossen, moet je het schaalpercentage handmatig wijzigen nadat je de kabel op het IFP hebt aangesloten en ervoor zorgen dat het schaalpercentage van beide schermen hetzelfde is (in dit geval lost 100% het probleem op). Raadpleeg het bijgevoegde bestand voor meer informatie.