Waarom kan de display-ID die van MDA exporteert niet in het DMS importeren?

04-07-2020

Bij het importeren van het apparaat in EasySetting moet het mac-adres van het apparaat worden bevestigd.
Dit betekent dat het apparaat de RJ45-kabel moet gebruiken om verbinding met internet te maken om over het correcte mac-adres te beschikken.
Als het apparaat gebruikmaakt van een wifi-verbinding, kan het niet importeren.
Zorg ervoor dat je gebruikmaakt van een wlan-verbinding voor het importeren van de display-id.