Inhoud draadloos weergeven vanaf een laptop.

02-15-2024

Controleer het volgende voordat u de onderstaande stappen uitvoert:

• Alle apparaten zijn verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk.
  • Als u een Wi-Fi-dongle gebruikt op de RP-serie, zorg er dan voor dat deze is aangesloten op een van de USB-poorten aan de achterkant.
    Voor de beste resultaten raden we aan een 5 GHz-verbinding te gebruiken.

1.Tik op het startscherm van de display op.

Het venster Apps verschijnt.

2.Tik op InstaShare 2.

De app InstaShare 2 wordt geopend.

3.Volg de stappen die relevant zijn voor het apparaat.

Apparaattype Stappen
Apparaattype
Windows laptop
Stappen
Zie Miracast gebruiken.
Apparaattype
MacBook
Stappen
Zie AirPlay gebruiken.
Apparaattype
Alle laptops
Stappen
Met de InstaShare 2-app kunnen gebruikers geavanceerde functies voor schermdeling gebruiken, zoals aantekeningen op het scherm.
Zie InstaShare 2-app gebruiken.

Miracast gebruiken

Miracast ondersteunt slechts één Windows-apparaat tegelijk. Om meerdere schermen te presenteren, raden we aan de InstaShare 2-app te gebruiken. Zie voor meer informatie Hoe InstaShare 2 installeren.

1.Tik op het scherm op.

Het venster Miracast wordt weergegeven.

2.Druk op de laptop op+ P.

Het deelvenster PROJECT verschijnt.

3.Selecteer Verbinden met een draadloos beeldscherm.

4.Klik in de lijst met verbindingen op de displaynaam die wordt weergegeven op InstaShare 2.

Het scherm van de laptop wordt weergegeven op het beeldscherm.

5.OPTIONEEL:Wijzig de projectiemodus.

• Klik onder de Display naam op Projectiemodus wijzigen.
    Het venster PROJECT verschijnt.
  • Selecteer een modus in de lijst.

Airplay gebruiken

1.Tik op het scherm op Mac.

2.Klik op de menubalk van de MacBook op.

Het AirPlay-menu verschijnt.

3.Klik op de weergavenaam die wordt weergegeven op InstaShare 2.

Het scherm van de MacBook wordt gespiegeld op het beeldscherm.

4.OPTIONEEL:Wijzig de spiegelingsmodus.

• Klik op.
    Het AirPlay-menu verschijnt.
  • Selecteer een modus in de lijst.

De InstaShare 2-app gebruiken

Voordat je de onderstaande stappen uitvoert, moet je ervoor zorgen dat de InstaShare 2-app is geïnstalleerd op de laptop. Zie voor meer informatie InstaShare 2 installeren.

1.Open InstaShare 2 op de laptop.

2.Selecteer het beeldscherm in Display List.

OPMERKING:Als de naam van het scherm niet in de lijst staat, voert u de koppelingscode in die op het scherm wordt weergegeven.

3.Klik onder Scherm spiegelen op Spiegelen naar scherm.

Het scherm van de laptop wordt gespiegeld op het beeldscherm.

Van toepassing op de volgende modellen

CP6501K, CP8601K, InstaShare 2, RM5502K, RM6502K, RM8602K