Wat is de uitvoerresolutie wanneer de WDC20 wordt gebruikt in 2 of 4 gesplitste schermen?

04-30-2020

De uitvoerresolutie is afhankelijk van de ingestelde uitvoerresolutie van de host, ongeacht of het 1 beeld of 2 of 4 gesplitste schermen betreft.
De uitvoerresolutie wordt bijvoorbeeld verhoogd naar 1080p als de TX-ingang 720p is en de instelling van de uitvoerresolutie van de host 1080p is.
De uitvoerresolutie wordt in beide gesplitste schermen verlaagd naar 720p wanneer de TX-ingang 1080p is en de instelling van de uitvoerresolutie van de host 1080p is.