De FDTI-driver werkte niet toen de verbinding tussen PME en het BenQ-scherm mislukte. Hoe kan ik dit verhelpen?

04-07-2020

De FDTI-driver werkte niet toen de verbinding tussen PME en het BenQ-scherm mislukte. Wat kan ik hieraan doen?
Volg de onderstaande stappen om het probleem met de FDTI-driver te verhelpen:
(1) Download de PME (Palette Master Element), die geschikt is voor het besturingssysteem op je PC/NB, vanaf de lokale website van BenQ.
(2) Verwijder alle USB-apparaten, zoals Wacom, van de monitor, behalve het FTDI-apparaat en de USB-kabel die verbinding maakt met de PC/NB.
(3) Als de FTDI-driver nog steeds niet werkt, koppel het FTDI-apparaat dan los en sluit het opnieuw aan.
(4) Start de PC/NB opnieuw op en gebruik PME om te controleren of de FTDI-driver werkt.
Als twee beeldschermen tegelijkertijd worden gebruikt, zorg er dan voor dat de uitgebreide modus, in plaats van de spiegel-modus, op je PC/NB wordt gebruikt om de content op de beeldschermen weer te geven.
Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met het servicecentrum van BenQ bij jou in de buurt.