Waarom zie ik een zwart scherm als ik InstaShow RX HDMI-uitvoer aansluit op een telepresence-systeem, zoals LifeSize ICON400 HDMI Laptop-invoer?

04-07-2020

De meeste telepresence-machines voor videoconferenties hebben een HDMI-invoer die geen HDCP ondersteunt. De standaardinstelling voor InstaShow RX is HDMI HDCP-uitvoer. Als de weergegeven site HDCP niet ondersteunt, zal InstaShow RX het als illegale uitvoer zien en zal de HDMI-uitvoer worden geblokkeerd. BenQ heeft nieuwe firmware uitgegeven die ondersteuning biedt voor weergavepanelen zonder HDCP. Neem contact op met het callcenter van BenQ voor meer informatie.