Hoe je het probleem oplost van een InstaShow Button die geen verbinding lijkt te maken met de InstaShow Host.

04-07-2020

Volg de onderstaande stappen om te testen of de InstaShow Button defect is:
(1) Schakel de InstaShow Host uit.
(2) Sluit de InstaShow Button aan op een USB 3.0-poort van je pc of laptop. Sluit HDMI niet aan. Sluit alleen aan op USB 3.0.
Wacht een paar seconden en let op de led-indicator op de InstaShow Button.
- Als de led-indicator rood knippert, betekent dit dat de InstaShow Button normaal werkt. Het probleem kan een defecte verbinding zijn. Raadpleeg het hoofdstuk Problemen oplossen in de gebruikershandleiding voor meer informatie over wat je moet doen als het display niet correct werkt.
- Als de led-indicator continu rood brandt, is de InstaShow Button waarschijnlijk defect. Neem voor meer hulp contact op het dichtstbijzijnde servicecentrum van BenQ.