Na het inschakelen van de Hot Spot-modus op de projector, is de draadloze projectie vanuit op Android-gebaseerde Google Cast of Windows gestopt met werken. Wat kan ik doen om dit te verhelpen?

04-30-2020

"De projector moet verbinding maken met een draadloos netwerk via een router of wifi-modus om draadloze projectie via Google Cast en Windows te ondersteunen. Als de verbinding met een draadloos netwerk correct is gemaakt, keer dan terug naar de Hot Spot-modus en zal de Google Cast-functie worden ingeschakeld.