De knop is instabiel of wordt niet wakker als de laptop in de slaapstand gaat. Hoe kan ik dit oplossen?

07-17-2023

Het probleem heeft te maken met het feit dat in het batterijplan de meeste onderdelen van de laptop worden gedeactiveerd als ze een bepaalde tijd niet worden gebruikt. Volg onderstaande stappen om dit probleem op te lossen.

(1) Pas het energieplan aan zodat de USB niet wordt uitgeschakeld wanneer deze op de batterij werkt.

(2) Ontkoppel en sluit de Button opnieuw aan.

Van toepassing op de volgende modellen

WDC10, WDC10C, WDC20, WDC20C, WDC30, VS20