Waarom wordt het scherm van het apparaat zwart wanneer Netflix-video’s via een InstaShare- of HDMI-verbinding worden afgespeeld vanaf een laptop of Macbook?

04-07-2020

Dit probleem heeft te maken met problemen met HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection).
Netflix staat niet toe dat video-content via externe beeldschermen wordt afgespeeld.
Gebruikers kunnen daarom geen video-content bekijken op externe beeldschermen via HDMI of InstaShare-spiegeling.