Waarom wordt het bericht "system memory shortage" weergegeven wanneer ik de firmware op het apparaat probeer te upgraden?

04-07-2020

Controleer de volgende zaken om ons te helpen het probleem op te lossen.
(1) Ga naar de map "BenQ Suggest" van het apparaat en selecteer "QOTA" om de nieuwste versie te downloaden.
(2) Zorg ervoor dat de hoeveelheid interne geheugen die vrij is, groter is dan de grootte van het firmwarebestand.
(3) Probeer de firmware opnieuw te upgraden.