Wat moet ik doen na het upgraden van de software (firmware) naar v1.0.0.16 om ervoor te zorgen dat AMS-bestanden op het startscherm worden weergegeven?

04-30-2020

Volg de onderstaande instructies na het succesvol upgraden van de software (firmware) naar v1.0.0.16, via OTA (over the air).
1. Na het upgraden van de firmware zou de gebruiker een Android-robotpictogram op het startscherm moeten zien.
2. Ga naar [Settings] > [Apps] en zoek de [BenqDSLauncher]-app.
3. Selecteer het om de app-gegevens te controleren en [CLEAR DATA] uit te voeren.
4. Er verschijnt een dialoogvenster. Klik op [OK] om door te gaan.
5. [AMS Files] verschijnt nu op het startscherm.