Een USB-apparaat of adapter-dongle werkt niet of stoort willekeurig met andere USB-apparaten. Hoe kan ik ze goed laten werken?

07-02-2020

Er is ontdekt dat USB 3.0 storingen veroorzaakt die de prestaties van draadloze apparaten in de 2,4 GHz-band die zich in de buurt bevinden kan belemmeren, inclusief RF-apparaten, wifi en bluetooth. Voor draadloze apparaten in het 2,4 GHz-bereik raden we aan de USB-poort op de voorste I/O te gebruiken. Als de handleiding van het aangesloten apparaat een andere USB-poort aanbeveelt, gebruik die poort dan. Raadpleeg voor meer informatie het onderstaande witboek van Intel.