[Důvod]
K této situaci dochází, protože místnost je nastavena tak, že při zpracovávání rezervace automaticky skrývá nebo nahrazuje informace o schůzce. Nastavení oprávnění určuje, co mohou uživatelé vidět, ale pokud jsou informace o schůzce skryty nebo změněny, nebudou zobrazeny.
[Doporučený postup]
1. Spusťte následující příkaz ve Windows PowerShell pro kontrolu nastavení:
Get-CalendarProcessing -Identity "RoomName" | fl Identity,AutomateProcessing,DeleteSubject,AddOrganizerToSubject,DeleteComments,RemovePrivateProperty
Pokud se zobrazí:
- DeleteSubject : True → Předmět/titulek je odstraněn.
- AddOrganizerToSubject : True → Předmět/titulek je nahrazen jménem organizátora.
- DeleteComments : True → Text poznámky/schůzky je smazán.
- RemovePrivateProperty : True → Označení „soukromé“ je odstraněno.
2. Aktualizujte nastavení tak, aby byl zachován původní předmět/titulek schůzky a detaily:
Set-CalendarProcessing -Identity "RoomName" -DeleteSubject $False -AddOrganizerToSubject $False -DeleteComments $False
To zajistí:
- Předmět/titulek schůzky je zachován.
- Jméno organizátora nenahrazuje předmět.
- Poznámky ke schůzce jsou zachovány.
3. Protože každá místnost má vlastní konfiguraci, je třeba příkaz spustit pro každou místnost zvlášť nebo vytvořit dávkový skript a nastavit všechna nastavení pro všechny místnosti ve vaší organizaci.