Projektorer / Laser-TV-projektor / V6050

4K UHD Ultra Short Throw laserprojektor med DCI-P3/Rec.709 perfekt för ljusa vardagsrum | V6050


  • Ersätter TV:n i ditt vardagsrum med en stor, djupgående 100-tums projektionsskärm

  • Premium Design med automatisk taklucka, inbyggda treVolo-högtalare och 4K UHD hög ljusstyrka

  • Ultrakort projektion, stor skärm bara centimeter bort från väggen

Spara

{{title}}

Vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig

*
Required.
*
Required.
*
Required. Invalid email format.
Required.

Vi skickar ett e-postmeddelande när produkten blir tillgänglig.

Sorry, our store is currently down for maintenance.We should be back shortly. Thank you for your patience!

close-button
Du kan också köpa här
Hitta butiker
Stilren design
Producerar 100” och större bilder bara centimeter från väggen eller projektionsskärmen med ultrakort kast, V6050 Screenless TV-projektor kan helt enkelt placeras på ett skåp framför en vägg eller projektorduk och behöver inte tas undan efter använding. BenQ V6050 laserprojektor ersätter TV:n i ditt vardagsrum. Det smälter in i ditt hem där du och din familj kan nu njuta av filmer och program på en
enorm bildskärm utan behov av en TV.
En elegant mittpunkt i ditt vardagsrum

 

 

Automatisk taklucka
Soltaket på toppen av V6050 stängs automatiskt när projektorn inte används, vilket undviker samling av damm och exponering av linsen. Under användning öppnas taket automatiskt utan att du behöver tänka på något.
Rörelsesensor för ögonskydd
Den integrerade ögonskyddsrörelsessensorn upptäcker om någon svävar över projektorn och kommer direkt att stänga av laserljuskällan för att skydda ögonen på dig och dina nära och kära. Faktum att det indirekta ljuset från V6050 är bättre för dina ögon än det direkta ljuset från en TV.
Premium inbyggda treVolo-högtalare
Utrustad med branschledande 10 watts kanalhögtalare stöds V6050 av treVolo, som erbjuder ett äkta ton ljud för den ultima helhetsupplevelsen. treVolo är ett professionellt högtalarmärke från BenQ.

 

 

Integrerat skärmstorleksmätverktyg
Med det praktiska integrerade mätverktyget för olika skärmstorlekar är det enkelt att ställa in den perfekta skärmstorleken för dig och din familj. Även om projektorn (av misstag) flyttas från sin vanliga plats.
Oslagbar upplevelse i ditt vardagsrum
Förbättrad ljusstyrka för ditt vardagsrum
Den höga ljusstyrkan på 3000 Ansi lumen garanterar en bekväm tittarupplevelse i vardagsrummet när som helst på dygnet.

 

 

Högkvalitativ laserljuskälla
V6050-laserprojektor genererar ljus med hög lumen under hela sin livslängd på 20 000 timmar med överlägsen bildkvalitet.

 

 

 

4K UHD True 8,3 miljoners pixelperfektion
Producerar 4K UHD 3840x2160-upplösning med 8,3 miljoner distinkta pixlar för varje ram, V6050 minskar pixeloskärpa för imponerande klarhet och tydligt definierade fina detaljer.

DLP 4K UHD-projektor

Icke-DLP 4K UHD-projektor bred

Brett färgintervall
BenQ CinematicColor™ -tekniken använder optimala färger för att få fram exakta och förbättrade bilder. V6050 når 98 % av DCI-P3 (och 96 % Rec.709) färgutrymme vilket ger exakt färgprestanda.

 

HDR Realism

 


 

Projektor - Optimerad HDR med HDR10 & HLG
BenQs exklusiva HDR-PRO™-teknologi förbättrar 4K HDR-tittarupplevelsen. HDR-PRO erbjuder ett större kontrastområde för att få fram alla detaljer. Den automatiska HDR-färgmappningen ger djupa färger som uppfyller HDR10- och HLG*-standarderna och skapar känslorna i varje scen.
Motion Interpolation (MEMC)
V6050 använder avancerad rörelsestimerings- och kompensationsteknik som kallas MEMC. Det gör videor mer flytande, kompenserar rörelseoskärpa och slow motion-effekter. Detta är särskilt effektivt när du tittar på sport, filmer eller spel med snabb action.

Original

Förbättrad

Hälsovänlig underhållning
W1600UST_Product Page2
W1600UST_Product Page2

 

 

Speciell skärm för filmer i upplysta rum

V6050s avancerade reflektionsskärm för omgivande belysning använder en speciell sicksackstruktur för att absorbera 93 % av miljöbelysningen, så familjer kan njuta av ljus underhållning i vardagsrummen utan att tända lamporna.

TOP