Price Qty

BenQ reveals range of end-to-end solutions at ISE 2020

01-08-2020

Eindhoven, the Netherlands – 8th of January 2020'

 



Společnost BenQ, mezinárodně uznávaný výrobce moderních digitálních zařízení, upozorňuje na odhalení nových produktů určených do vzdělávacího, profesionálního audio a video a maloobchodního segmentu v rámci veletrhu ISE 2020. Stánek BenQ bude uzpůsoben řešení vertikálního zobrazení v moderním pracovním a vzdělávacím prostředí.

 



BenQ v roce 2019 zaznamenala kontinuální růst na nových trzích a na veletrhu ISE 2020 uvede novinky pro nadcházející období.

 



K vidění tak bude například DuoBoard, nový interaktivní panel IFP podporující dva odlišné operační systémy pro práci s více zařízeními v jednu chvíli. Nabízí funkce tabule či videokonference a je tak all-in-one řešením vhodným pro využití jako jedné tabule, resp. duo zobrazení pro rozšíření pracovního prostoru pomocí připojení senzorů.Nová CS řada s vlastním integrovaným softwarem usnadní spolupráci firemním zákazníkům a umožní plynulé přepínání mezi aplikacemi.

 



Zájemci se budou moci také seznámit s nejnovějším vylepšením bezdrátové prezentace v podobě InstaShow WDC20C, které disponuje USB-C připojením. Toto zařízení výrazně zjednodušuje spojení mezi přijímačem a vlastním zařízením včetně chytrých telefonů s volně dostupnou aplikací BenQ InstaShare. Poslední verze umožňuje zrcadlení rozdělené obrazovky až na 4 displeje a jejich ovládání přes vlastní zabezpečenou síť.

 



Jakožto výrobce světově prvního velkoformátového panelu s certifikací Pantone, představí BenQ další přírůstky do této ucelené řady nabízející maximální věrnost barev a plynulé video..

 



Dva nové modely BenQ BH3801D a BenQ BH2401T budou uvedeny do řady protáhlých velkoformátových displejů. 38palcové, resp. 24palcové obrazovky s dotykovou funkcí otevírají nové možnosti pro obchodní partnery optimalizovat zákaznický prostor.

 



Návštěvníci si budou moci dále vyzkoušet výhody vlastního exkluzivního softwaru BenQ, integrovaného v jednotlivých zařízeních, který umožňuje vzájemnou spolupráci několika různých platforem, jako je samotné ovládání obrazovek, firemní bezpečnostní systém, DMS (Device Management Solution), AMD (Account Management System) a další.

 



Stánek BenQ s označením 1-N10 bude k vidění na veletrhu ISE 2020 od 11. do 14. února 2020 v kongresovém centru Amsterdam RAI..

 



 


 



Pro více informací navštivte BenQ corporate display solutions the Official Website.

TOP