BenQ Wireless Presentation Solutions Enable Plug-and-Play Collaboration for Immediate Sharing Across Latest Devices

  • BenQ
  • 2019-05-20
InstaShow® WDC20 and InstaShow® WDC10C with USB-C connectivity launched

2022 - Společnost BenQ, světová jednička v oblasti DLP projektorů a inovátor profesionálních zobrazovacích technologií, dnes oznámila dva přírůstky do řady Wireless Presentations: InstaShow® WDC20 inovuje okamžitou bezdrátovou prezentaci plug-and-play pro mobilní zařízení a interaktivní displeje kromě notebooků a projektorů a InstaShow® WDC10C přidává k původnímu modelu WDC10 rozhraní USB-C pro skutečné možnosti bezdrátové projekce plug-and-play na množství různých zařízení s rozhraním USB-C a Thunderbolt 3, včetně MacBooků a dalších počítačů. Oba modely odstraňují potíže s nastavením a překážky ve spolupráci pro platformy pro setkávání a firemní IT manažery. 

 

"Zobrazovací technologie v celé své rozmanitosti přináší revoluci do moderních podniků i malých firem," řekl Conway Lee, prezident společnosti BenQ Corporation. "Interaktivní displeje a chytré telefony stejně jako projektory a notebooky nadále zvyšují produktivitu firem v zasedacích místnostech a InstaShow® WDC20 zajišťuje skutečnou spolupráci plug-and-play pro všechny." A dodává: "Tento produkt je zárukou, že se bude používat i v budoucnosti: "V dnešním obchodním prostředí interoperability zařízení rozšiřuje nový InstaShow® WDC10C s kompatibilitou USB-C možnosti skutečné bezdrátové prezentace plug-and-play pro všechna zařízení vybavená USB-C, včetně uživatelů MacBooků."

 

Nová konfigurace InstaShow® WDC10C s USB-C přidává plynulé Full HD 1080p video a 16bitový stereofonní zvuk s možností bezdrátového streamování do jakéhokoli zobrazovacího zařízení, které nyní podporuje zdrojová zařízení s funkcí USB-C přes DisplayPort Alt mode, jako jsou MacBooky nebo PC bez výstupu HDMI. Nové připojení WDC10C přes USB-C, které je skutečným plug-and-play all-hardware řešením, nyní vyžaduje pouze jediné připojení ke zdrojovému notebooku pro video i napájení. Nový tlačítkový vysílač USB-C je plně kompatibilní s předchozími přijímači InstaShow® WDC10, takže sady vysílačů lze snadno přidat ke stávajícím konfiguracím InstaShow® a přidat tak bezdrátovou projekci přes USB-C. 

 

InstaShow® WDC20 podporuje zpětné dotykové ovládání zdrojového zařízení přímo z dotykové obrazovky, takže s prezentačními materiály lze manipulovat a upravovat je na dotykovém displeji, aniž by bylo nutné přecházet ke zdrojovému notebooku nebo chytrému zařízení a provádět změny. Poskytuje skutečný provoz plug-and-play s jakýmkoli operačním systémem nebo hardwarovou platformou, přičemž přesahuje kompatibilitu s PC/notebookem a podporuje jakékoli mobilní zařízení se systémem iOS nebo Android. Díky velkorysé přenosové vzdálenosti 15 metrů InstaShow® WDC20 rychle přepíná prezentace až 32 účastníků a umožňuje současnou spolupráci až čtyř prezentujících na rozdělené obrazovce.

 

InstaShow® je plně hardwarové řešení, které nevyžaduje instalaci ovladačů, spuštění ani nastavení a je vytvořeno se stejnou filozofií designu jako ostatní bezdrátová prezentační zařízení BenQ, aby usnadnilo bezproblémovou spolupráci bez vazby. InstaShow® jednoduše funguje s jakýmkoli operačním systémem nebo hardwarovou platformou včetně Mac / PC / notebooků.  Vzhledem k tomu, že do zdrojového zařízení není třeba instalovat žádný software ani ovladač, zajišťuje InstaShow® absolutní bezpečnost dat, protože je vybaven ochranou WPA2-PSK se 128bitovým šifrováním. Díky snadnému připojení a intuitivnímu používání modernizuje InstaShow® přeplněné zasedací místnosti na nejmodernější bezdrátové soupravy pro spolupráci bez nutnosti nastavení a údržby. 

 

 

Více informací o BenQ InstaShow®, naleznete zde  InstaShow® WDC Series.