News

BenQ annonserer en projektor med cashback-kampanje med en utrolig Hollywood-vri

Kunder kan få inntil 1030kr cashback på utvalgte BenQ projektorer og automatisk delta i trekningen om en reise til Hollywood!

10-31-2019

EINDHOVEN, NEDERLAND, oktober, 2019 – BenQ, det globale nr.1 DLP projektormerket, kunngjør i dag lanseringen av en cashback-kampanje på utvalgte 4K BenQ hjemmeprojektorer og GV1 miniprojektor med inntil 1030 kr cashback tilgjengelig, samt muligheten til å vinne en reise til Hollywood.

 

Alle kunder som kjøper en BenQ GV1, TK800M, W1720 eller EISA-prisvinnende W2700 projektor mellom 1. november og 31. desember 2019 har 30 dager til å be om cashback online, og ved å gjøre dette vil de automatisk bli med i trekningen om reisen. Reisen til Hollywood finner sted i april eller mai 2020, og inkluderer flyreisen, hotellopphold og frokost for to personer, samt én hel dag med filmrelaterte aktiviteter, og er tilgjengelig for alle deltakere på 18 år og over.

 

Det perfekte tilbudet for alle filmelskere, ikke bare kan kunder nyte film hjemme med denne 4K-kvalitetsprojektoren, eller ute på farten med den bærbare GV1 projektoren, men de kan også vinne en reise til fødestedet til den moderne filmindustrien.

 

For fullstendige detaljer om cashback-kampanjen og trekning om reisen til Hollywood, klikk her.

 

Som markedsleder i Europa for 4K-projektorer, ønsker BenQ å belønne sine lojale og ivrige kunder gjennom denne cashback-kampanjen på noen av de mest populære projektorene. BenQ Europe håper at alle potensielle kunder drar nytte av tilbudet for å kjøpe en prisvinnende projektor med garantert cashback og muligheten til å vinne den ultimate premien.

 

For å finne ut mer om BenQ projektorer, besøk BenQ.eu:

BenQ GV1 bærbar projektor

BenQ TK800M

BenQ W1270

EISA-prisvinnende BenQ W2700 projektor

 

For detaljer om BenQs posisjon som det nr.1 bestselgende 4K-projektormerket i Europa og globalt, klikk her.

 

***

 

Om BenQ Corporation

BenQ Corporation ble grunnlagt med selskapets visjon om å «Bringing Enjoyment 'N' Quality to Life», og er en ledende leverandør av menneskelig teknologi og løsninger som tar sikte på å løfte og berike alle aspekters av kundenes liv. For å gjennomføre denne visjonen fokuserer selskapet på aspektene som betyr mest for mennesker i dag - livsstil, forretninger, helsetjenester og utdanning - med håpet om å gi mennesker midler til å leve bedre, øke effektivitet, føle seg sunnere og styrke læring. Slike midler inkluderer en herlig bred portefølje av menneskedrevne produkter og innebygde teknologier som varierer fra digitale projektorer, monitorer, interaktive displayer i storformat, lydprodukter, skyprodukter, mobilkommunikasjon og livsstilsbelysning. Fordi det betyr noe.

 

Om BenQ-gruppen

BenQ-gruppen er et konglomerat som består av nesten 20 uavhengige selskaper som driver i over 30 land innen en rekke ulike sektorer, med en kombinert arbeidsstyrke på mer enn 100 000 ansatte og en omsetning på $22+ milliarder. Hvert medlem i gruppen er en anerkjent leder på sitt felt, og bidrar til BenQ-gruppens enorme ressurser, omfattende FoU og distinkte strategiske styrker. Ved å utnytte hvert enkelt selskaps vertikale spesialisering for å opprette en ekte fordel på tvers av horisontale markeder, kontrollerer BenQ-gruppen en meget effektiv verdikjede med den enestående evnen til å levere kritiske komponenter og løsninger i verdensklassen i følgende bransjer: TFT-LCD, alternativ energi, finkjemikalier og avanserte materialer, belysninger, IC-design, presisjonskomponenter, systemintegrering, merkevareprodukter og service. Gruppen engasjerer seg til samarbeid med lønnsomme og bærekraftige virksomheter som deler gruppens langvarige visjon om å «Bringing Enjoyment 'N' Quality to Life». Selskapene i BenQ-gruppen er: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (verdens fremste produsent av store TFT-LCD-paneler), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ ESCO Corp., BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BenQ AB DentCare Corp., Daxin Materials Corp., Dazzo Technology Corp., Darwin Precisions Corp., Lextar Electronics Corp., LILY Medical Corp. og Raydium Semiconductor Corp.

TOP