News

BenQ projektorien Cashback-kampanjassa on Hollywood yllätyksiä

Asiakkaat voivat ansaita jopa 100 euron hyvityksen tietyistä BenQ:n projektoreista ja osallistua samalla Hollywoodin-matkan arvontaan!

10-31-2019

EINDHOVEN, ALANKOMAAT, lokakuu 2019 – BenQ, maailman johtava DLP-projektorimerkki, julistaa tänään hyvitysohjelman, joka koskee tiettyjä BenQ:n 4K-kotiprojektoreja ja GV1-miniprojektoria. Hyvitystä on mahdollista saada jopa 100 €, minkä lisäksi on mahdollista voittaa matka Hollywoodiin.

 

Asiakkailla, jotka ostavat BenQ:n GV1-, TK800M-, W1720- tai EISA-palkitun W2700-projektorin ajalla 1.11.–31.12.2019, on 30 päivää aikaa hakea hyvitystä verkossa. Hyvitystä hakiessaan he osallistuvat automaattisesti arvontaan. Hollywoodin-matka, joka sisältää lennot, hotellin ja aamiaisen kahdelle hengelle sekä päivän verran elokuviin liittyvää ohjelmaa, tapahtuu huhti- tai toukokuussa 2020. Matkalle osallistujien on oltava vähintään 18-vuotiaita.

 

Täydellinen tarjous kaikille elokuvien ystäville: elokuvista voi nauttia kotona uskomattomalla 4K-laatuisella projektorilla tai missä tahansa kannettavalla GV1-projektorilla, minkä lisäksi on mahdollista voittaa matka nykyaikaisen elokuvateollisuuden syntysijoille.

 

Katso tästä tarkat tiedot hyvitystarjouksesta ja Hollywoodin-matkan arvonnasta.

 

Euroopan johtava 4K-projektorien toimittaja BenQ haluaa palkita uskollisia ja intohimoisia asiakkaitaan tällä suosittuja projektoreja koskevalla hyvitystarjouksella. BenQ Europe toivoo mahdollisten asiakkaiden hyödyntävän tarjouksen, jossa palkitusta projektorista saa varmasti ostohyvityksen ja lisäksi mahdollisuuden voittaa pääpalkinnon.

 

Lue lisää BenQ:n projektoreista osoitteesta BenQ.eu:

BenQ GV1 kannettava projektori

BenQ TK800M

BenQ W1270

EISA Award -palkittu BenQ W2700 -projektori

 

Katso lisätietoja BenQ:n asemasta Euroopan ja maailman myydyimpänä 4K-projektorien merkkinä tästä.

 

***

 

Tietoja BenQ Corporationista

BenQ Corporationin perustamisvisiona oli ”tuoda nautintoa ja laatua elämään”, ja yhtiö on maailman johtava ihmisille suunnatun teknologian ja ratkaisujen toimittaja, jonka pyrkimyksenä on parantaa ja rikastaa kuluttajien elämän kaikkia puolia. Visionsa toteuttamiseksi yhtiö keskittyy asioihin, jotka merkitsevät nykyaikaisille ihmiselle eniten – tyyliin, liiketoimintaan, terveydenhuoltoon ja opetukseen – ja sen toiveena on tarjota ihmisille keinoja elää paremmin ja tehokkaammin, tuntea olonsa terveemmäksi ja tehostaa oppimista. Näihin keinoihin lukeutuu ihastuttavan laaja valikoima ihmislähtöisiä tuotteita ja upotettua teknologiaa, kuten digitaalisia projektoreita, näyttöjä, interaktiivisia suurnäyttöjä, äänituotteita, pilvituotteita kuluttajille, mobiiliviestintävälineitä ja sisustusvalaisimia. Koska sillä on merkitystä.

 

Tietoja BenQ Groupista

BenQ Group on yli 22 miljardin dollarin tehokas kokonaisuus, jonka lähes 20 itsenäistä yhtiötä toimivat yli 30 maassa usealla toimialalla. Työntekijöitä on yhteensä yli 100 000. Konsernin jokainen yhtiö on oman alansa tunnustettu johtaja, joka osaltaan täydentää BenQ Groupin valtavia resursseja, laajaa tutkimus- ja kehitystyötä ja eri strategisia vahvuuksia. Kunkin yhtiön vertikaalista erikoistumista hyödyntävä ja siten aitoa skaalautumista horisontaalisilla markkinoilla luova BenQ Group ohjaa todella tehokasta arvoketjua, jolla on ylivertainen kyky toimittaa kriittisiä komponentteja ja maailmanluokan ratkaisuja seuraavilla aloilla: TFT-LCD, vihreä energia, hienokemikaalit ja edistyneet materiaalit, valaistus, IC-suunnittelu, tarkkuuskomponentit, järjestelmäintegraatiot, brändiliiketoiminta ja palvelut. Konserni on sitoutunut kannattavaan ja kestävään liiketoimintaan, jonka yhteisenä pitkäaikaisena visiona on tuoda nautintoa ja laatua elämään. BenQ Groupiin kuuluvat seuraavat yhtiöt: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (maailman johtava suurikokoisten TFT-LCD-paneelien valmistaja), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ ESCO Corp., BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BenQ AB DentCare Corp., Daxin Materials Corp., Dazzo Technology Corp., Darwin Precisions Corp., Lextar Electronics Corp., LILY Medical Corp. ja Raydium Semiconductor Corp.

TOP