Hoe vindt u het serienummer van uw product?
Projectoren

Het serienummer op het product

1. Draai uw apparaat om en zoek naar het etiket aan de onderkant

2. Zoek naar het 13 cijferige serienummer

Het serienummer in het On-Screen Display (OSD) menu

1. Druk op "Menu" bovenaan de projector.

2. Kies "Informatie" en daar kunt u de 13 cijfers van het serienummer vinden.

1. Druk op "Menu" op de afstandsbediening van de projector.

2. Kies "Informatie" en u vindt de 13 cijfers van het serienummer.

InstaShow en InstaShow S

Het serienummer op het product

1. Label op de Button van de InstaShow

2. Zoek naar het 13 cijferige serienummer

Het serienummer in het webbeheer

Raadpleeg de gebruikershandleiding om het webbeheer in te voeren

1. Zoek het serienummer van de aangesloten Button in de pairing pagina

2. Zoek het serienummer van de host in de informatiepagina

Monitoren

1. Draai uw apparaat om en zoek het label aan de onderkant of achterkant.

2. Zoek naar het 13 cijferige serienummer

Lampen

Bureaulamp

1. Draai de standaard om en zoek het etiket aan de onderkant

2. Zoek naar het 13 cijferige serienummer

Computer monitor licht

1. Zoek het productlabel op de rechter achterkant van de ScreenBar

2. Zoek naar het 13 cijferige serienummer

TreVolo luidspreker

1.Draai uw apparaat om en zoek het etiket aan de onderkant.

2. Zoek naar het 13 cijferige serienummer

ZOWIE esports gaming muis en toetsenbord

1. Aan de onderkant of kabel van de muis of toetsenbord kunt u het label zien

2. Zoek naar het 13 cijferige serienummer

1. Aan de onderkant of kabel van de muis of toetsenbord kunt u het label zien

2.  Zoek naar het 13 cijferige serienummer

Interactieve Flat Panel en Digital Signage Het serienummer op het product

Het serienummer op het productt

1. Aan de achterkant of rechter zijkant kunt u het etiket zien.

2. Zoek naar het 13 cijferige serienummer

Het serienummer in het On-Screen Display (OSD) menu

1. Kies "About" in "System", daar kunt u de 13 cijfers van het serienummer vinden.

Er zijn 3 manieren om het OSD menu te openen:

1. Druk op "Menu" op de afstandsbediening (alleen voor Android)

2. Druk op "Menu" voor het toetsenbord (geldt voor de meeste Interactieve Flat Panels)

3. Druk op "Menu" op het scherm (geldt voor de meeste Interactieve Flat Panels) of

druk op "Settings" op het scherm (geldt voor de meeste Interactieve Flat Panels)

TOP